OVER ONS

Kunst lenen, waarom?

Omdat het kopen van een kunstwerk een niet alledaags gebeuren is. Bij het lenen van een werk, kunt u rustig thuis kijken of het aan uw verwachting voldoet. Ruilen is altijd mogelijk.

Een ruime keus

van elke kunstuiting vindt u wel iets. Er zijn werken van bekende kunstenaars, zoals Corneille, Herman Brood, Ton Schulten en minder bekende kunstenaars hebben wij in de collectie.

Inschrijven

Om in te schrijven heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig. Verder machtigt u Het Kunsthuis het abonnementsgeld door middel van een maandelijkse incasso van uw rekening te halen.

Hoeveel kost het?

U betaalt eenmalig € 12,50 inschrijfgeld. Voor € 12,50 per maand kunt u werken lenen tot een waarde van € 1.000,-. Wij sparen voor u € 5,- van dit bedrag. Wilt u meer kunstwerken of een duurder exemplaar, dan betaalt u € 25,- per maand. U kunt dan voor
€ 2.000,- aan kunst lenen en er wordt € 10,- gespaard.

Het spaartegoed

Wanneer u een werk wenst aan te kopen, kan het spaartegoed van de aankoopsom worden afgetrokken. Indien u gebruik maakt van onze afbetalingsregeling, doet u een aanbetaling van tenminste 20% en het restant kan binnen 24 maanden in maandelijkse termijnen zonder rente worden afbetaald.

Hoe beëindig ik mijn lidmaatschap?

U brengt het werk naar Het Kunsthuis terug en zegt met onmiddelijke ingang uw lidmaatschap persoonlijk op. U kunt uw spaartegoed dan nog 5 jaar gebruiken voor een aankoop.

Scroll naar top