Spaartegoed

Vanaf begin dit jaar zijn wij genoodzaakt om de oorspronkelijke regels van de uitleen weer te gaan hanteren.

14. Spaartegoed: Het door de huurder opgebouwde spaartegoed blijft ter beschikking van de huurder tot vijf jaar na beëindiging van de overeenkomst. Huurder kan dit opgebouwde spaartegoed gebruiken bij de aankoop van een of meerdere kunstwerken met uitleennummer via verhuurder. Het tot dan opgebouwde spaartegoed zal in mindering worden gebracht op de koopprijs. Huurder verklaart zich door ondertekening aan ommezijde er mee akkoord dat het opgebouwde spaartegoed nimmer zal worden gerestitueerd dan wel verrekend zal worden met enige ontstane betalingsachterstand of schadevergoeding of door huurder verschuldigde rente en kosten.

Om onze leden tegemoet te komen hebben wij het volgende besloten:  De overige artikelen mogen voor maximaal 50% van de aankoopprijs aangekocht worden met het spaartegoed. Het overige deel zal contant betaald worden.

1 reactie op “Spaartegoed”

  1. Goede middag marieke.Ik ben de kapster van polderburen en de dochter van mevrouw bouwman .Huisje 11 in castro valva .Ik hoorde vorige week donderdag van een vrijwillerger dat je de kunstuitleen hebt overgenomen.Mijn vraag aan jou is .Weet jij hoe ik mijn schilderijen weer ergens kan laten hangen.Op dit moment hangen mijn schilderijen in de boog.Gezondheidcentrum kruidenwijk Maar eind van de maand begin volgende maand moeten ze daar weg.Maar het hangt zo mooi en ik weet gewoon dat er wel een paar mooie stukken tussen zitten.ik schilder audodidakt. Met verschillende materialen acryl met knopen en ritsen en verschillende papier soorten.mvg van ineke

Laat een reactie achter

Scroll naar top